OMS JÄSENSIVUSTO

OMS JÄSENILLE

Kirjaudu sisään jäsensivuille

Huomio! Sähköpostitoiminnot korjattu, salasanan tilaus toimii jälleen.

Luo uusi tunnus
Uusi salasana, kiitos!

Luo uusi tunnusUnohdin salasanani

Viikkokalenteri elokuu 20. - 26.

Tulevat harjoitukset

Kilpailut ja tapahtumat

27. - 28. lokakuu

Montante-seminaari

Viikonloppuleiri Montanten, eli suurmiekan, perusteista. Opetus koostuu de Figueyredon sekä Marozzon manuaaleista pääosin soolo-harjoitusten muodossa. Harjoitusaseina käytetään joko omia miekkoja, puisia suurmiekan vastineita, pitkämiekkoja sekä mahdollista vuokra-asetta (tästä tarkempia tietoja viimeistään leirin alussa). Oma suurmiekka helpottaa elämää, muttei ole välttämätön. Leirin hinta on 35e, tai 20e päivä. Ohjelma: Harjoitukset klo 11-16, sis. tunnin ruokatauko. Lauantaina de Figueyredon Montante-säännöt. Sunnuntaina Marozzon Montanten 1. Hyökkäys ja mahdollisuuksien salliessa sparria.

Merikoski-malja

Oulussa aiemmin vaikuttaneen Merikosken Miekkailijat -miekkailuseuran nimeä vaaliva pokaali perustettiin alkuvuonna 2007 Oulun Miekkailuseuran sisäisten kilpailujen jokavuotiseksi kiertopalkinnoksi. Merikoski-maljasta kilpaillaan kaikissa seuran sisäisten kilpailujen sarjoissa joissa osanotto on riittävä, ja kunkin vuoden cup-voittaja saa nimensä oman sarjansa ikuisesti kiertävään maljaan.

Oulun Miekkailuseura ry
johtokunta@oulunmiekkailuseura.fi